TV, ett måste?

Min rumskamrat köpte en ny tv, 32" hehe vilket påminner mig om frågan om jag verkligen saknar en tv? Faktiskt nej det gör jag inte. Jag kollar sällan på tv ändå men om jag skulle ha en spelkonsol skulle jag förmodligen saknar en tv, eller kanske inte, mmm. Datorskärm fungerar alltid fast det är mycket gooooare med en stor tv att spela på^^, Men är TV ett måste? Ja det är snyggare med en TV i vardagsrummet och för gästerna skulle så... aa kanske, aa för min egen skull också^^



Hittade en Hello Kitty TV^^ För varje produkt man google på så finns det alltid i Hello Kitty laol



Paris igen?

Mamma ringde mig och frågade om jag ville åka till Paris i påsk. Hon har aldrig varit i andra länder i Europa förr om man inte räknar med mellanlandningar. Hon är hela tiden upptagen med att jobba varje dag och har aldrig ledigt eller tid för mig så kan väl åka för hennes skull. Få se vad ska man besöka när man är där.... Jag har glömt bort det mesta men..

Effeltornet
Triumfbåden
Notre Dame
Louvren
Disneyland
China town
Versailles
m.m^^,

ay men man ska inte hoppas på för mycket för hon är bra på att dra grejer i sista minuten eller ställa in(i sista minuten)

(från 2007)



Miss No Good

En mycket bra och rolig serie från Taiwan. Det handlar om en tjej som försöker gifta sig in i en rik familj. Hon har ingen klass alls utan är en allmän glad tjej som är färgglad vart hon än går.



BoA - eat you up

Jag har lyssnat på BoA i flera år och hon har alltid tillhört en av mina favoriter. Hon förändras genom åren ser man^^ Förr var hon söt and nice, inte lika tuff som idag. Jättebra i street och nice stil.




Dator sedan igår

Min dator kom igår och jag ha suttit halva dagen igår och över 12 timmar idag för installationer. Jag fick verkligen lack och nådde min gräns för temper. Ay men jag valde en vit Vaio. Den är lite silvrig/glittrig men den funkar bra för mig^^,

Jag tycker att musik + bas + video gör musiken mer inlevelserik och roligre att lyssna på^^, Så jag sitter på min bärbara med musikvideo på min stationära^^




Jag provade även på google crome. Mitt första intryck var att den var snabb att sätta igång. Helt okey webbläsare än så länge.



Bilder från mina resor

Jag kollade igenom mina bilder och tittade på lite gamla resebilder. Många av de hade väldigt dålig kvalité.

Paris 2007 - Jag flyger utanför glaspyramiden^^

 

London 2008 - Jag träffade beatles! :O

 

Milano 2009 - Attackerad av duvor!!!

 

Vietnam - Hai Phong 2009 - Dissad av ander :(



K-pop Girls' Generation

Ni vet ju om att jag lyssnar på j-pop^^ men k-pop är även en del av min musikintresse. Girls' Generation lyssnade jag på för ett tag sen och jag hade aldrig lagt märket till deras namn för det stod på koreanska hehe. Man blir så barnsligt glad av vissa låtar, lr jag i alla fall^^



Manga rakt och lockigt hår

Ett par personer har sagt till mig att de aldrig ser anime/manga med lockigt hår. Jag har sett lockigt hår på en killanime en gång. Men ay skapa egen manga med lockar :D Här är en video av Mark Crilley där han ritar både rakt och lockigt hår på manga. Jag hittade ingen video på killmanga med lockar. Det är förmodligen ovanligt inom manga och anime.




Olympic game

Nu när OS är igång kan man väl också engagera sig lite^^, Körde bl.a Mario and Sonic at Olympic Winter Games. Det var andra spel man spelade också fast kommer inte ihåg dem. Nån tennis och boxning. Jag och Sandra beat up Axel på boxning muahaha. Ay men jag är kass på att styra i M & S OS game :P Men spelet är roligt när man är fler som spelar och man kan spela upp till 4 pers, tror jag.



Fin bild på Kiwi

Fotade Kiwi när hon posade i sitt bad. Väldigt söt^^, tills mina batterier dog och jag skulle stänga buren sprang hon fram som om hon ville bli fotad lite mer^^ Föresten är hon grym på breaka i röret :P



Middag ikväll

Idag lagade jag mat för både kväll och lunch för imorgon. Det blev biff med lök och vitlök, ris, japansk sötsås (kommer inte ihåg namnet) och en halv tomat. Så få vi inte glömma den speciella äggröran. Hemligheten i detta är socker^^, Jag brukar sällan ha socker i maten men detta är ett undantag (det smakar som omelett man får när man käkar sushi). Ser ni att ägget är väldigt gult? Det är för jag köpte ägg som är extra gula^^,



Blåa linser

Fick ett par blåa linser bland sakerna från Vietnam. På mig blir de mörkblåa men nice ändå^^, Linser i Sverige kostar cirka 200kr för ett par men min bror sa att de var dyra i Vietnam också. Hur mycket de kostade vet jag inte.



Ayumi - Days

AYUMI - DAYS

Hennes sminkning är så himla söt!^^ Jag ska också prova på en sådan. Undrar om jag kommer se lika söt och innocent som henne^^ Hennes kläder är också supaa cute och låten är så fin..

 



Bok för 3D

Denna bok är otroligt bra om man vill jobba med 3D i 3D max studio eller Maya. Jag köpte denna bok förra året och täntke sälja den men ångrade mig. Jag behåller den^^, Den lär ut hur man lägger skuggning och tips och trix hur man ska göra för att scenen ska bli så bra som möjligt. Jag minns inte exakt innehållet men jag vet bara att det är en jättebra bok! Finns bl.a på bokus och adlibris.

 



Gamla arbeten

Jag hittade mina gamla 3D Max bilder jag gjorde för 1 år sen. Jag arbetade i min bärbara så jag kunde inte göra detaljer för renderingen tog evigheter. Mina ursprungliga filer och lite andra 3D Max saker ligger i min bärbara så allt är borta. Har endast de här bilder kvar som jag lyckades få på något sätt. Nybörjarstuff.





Sony Vaio

Vilken färg vilken färg vilken färg??????? Den vita är stilren och snygg, den rosa är så girly och söt. Vilken färg vilken färg vilken färg.....

Kan inte bestämma mig :(



Multimediaprojekt på G

Suttit hela veckan och skrivit projektplanering och jobbat i flash. Ej klar men på g iallafall^^, Hemma i min lilla lya nu, sitter och kolla runt på youtube.

 

Detta är mitt projekt^^, Jag hoppas att det går bra för jag är kass i programmering. Bakgrunden är klar iallafall, grafiskt.

 



Irriterande folk som inte stänger dörren

Jag satt och stirrade på en dörr idag i Växjös tåg/busstation i 1,5 timme i väntan på min buss ofc. Jag hade en nödutgångsdörr framför mig som folk gick genom hela tiden. Det som störde mig var att folket STÄNGDE INTE DÖRREN efter sig när de kom eller gick! Speciellt ungdomar! De äldre vuxna och pensionärer stängde dörren efter sig eller stängde dörren när den va öppen när de gick igenom den. De flesta ungdomar bara sket i dörren och vissa bara smällde upp dörren och sket i att stänga den. Folket som väntade på sina färdmedel satt inne och frös och ingen orkade stänga dörren för det var alltid någon ungdom eller snorunge som ska komma och smälla upp dörren.

Jag satt verkligen och räknade antalet person som inte stängde dörren och jag fick till på 1,5 timme att ca 2-3 ungdomar stängde dörren efter sig (resten inte) och 1-2 vuxna som inte stängde efter sig (resten gjorde det). Snacka om no respect!



Baked with nuts :P

Formade choklad i helgen. Brun choklad, vit choklad, hasselnötter, kokos och russin.
De ser väldigt goda ut men... Jag + choklad = not true! :P

Made by ヴァンニ

Baked with love^^
Jag fick fram coola mönster på chokladen när jag formade, då chokladen inte var helt vattning.
(Man ser inte på de här bilderna.)



Wii med Tony

Hälsade på Jony igår och vad hittade man.. TONY! LAOL Spelade New Super Mario  Wii med honom. Taskig! Han kastade mig i diket!



Vinter + något varmt

VARM CHOKLAD OCH GRÄDDE
Det varma för mig är... te med honung eller soppa. Mmmm..^^ Men det blev varmchoklad i en mugg från Disney Store i Milano som inte är min hehe. Min är rosa med Mimmi på. Den ligger bland disken^^


Matcha med min tiger^^



Girlstuff från VN

Min bror och hans familj åkte till Vietnam och kom tillbaka med lite grejer till mig som jag frågade efter.

whii nu kan jag göra lite fler saker men har varit så lat...



Tvätta borstar och penslar

Jag följer Michelle Phan på youtube, en make-up artist. Hon ger väldigt bra råd inom skönhet och make-up. Jag lärde mig använda sminkstuff för inte så länge sen och det var hon som "lärde" mig hur^^

Jag frågade en tjej från Make up store för ett tag sen hur man tvättade penslar och hon föreslog shampo. För mig gick shampo inte riktigt bra. Det var lite smuts kvar så jag provade diskmedel och olja. Fungerade galant! Var bara nogrann med sköljningen. Fungerar även för målarpenslar.











<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/vVdciJkmb7o&hl=sv_SE&fs=1&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/vVdciJkmb7o&hl=sv_SE&fs=1&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object

 

En video som Michelle visar hur man tvättar och förvarar sina borstar - for the girls^^

 

 



Gift 4 some1

Någon som önskade sig fint ljus^^, Jag hittade ingen fin platta till ljusen men ska leta mer. En platta och dekogrejer. Det tog mig evigheter att hitta de här ljusen och boxen. Vaniljdoft^^, min mamma har hasselnötdoft och de är brunvita.



Köpte även lite ljus till mig^^, En skål som jag ska fylla med vatten och flytljus/flytskål på. Ska bara hitta fina dekogrejer som stenar och orkidéer som flyter. Jag saknar glasbubblorna som man kunde köpa för ett par år sen. Nu finns de inte längre =(



Mammas pho

Mammas pho duai bo(tror det stavas så) är det bästa som finns! Oxsvansoppa^^, Pho är Vietnams speciella maträtt.



Jordgubbar till efterrätt

Mamma lagade mat medan jag gjorde efterrätt. Jordgubb och choklad var faktiskt gott. NOTICE! vitchoklad stelnar inte på direkten som brun choklad. Vitchoklad var hell att hantera. Den ville inte smelta eller stelna. Men vill man ha vitchoklad måste man lägga jordgubbarna i kylskåpet efterråt. Jordgubbarna ska vara tvättade, torra och kalla för att chokladen ska stelna bättre.



Mina Lucky påsar

Jag fick totalt 2 st, en av min andra bror och från mamma. Skulle annars inte få om jag inte sa till mamma att jag ville ha lucky påsar detta år. Jag har inte fått påsar på åratal. Whii..



Denna lucky påse är till ett spel jag ska göra i mitt flashprojekt. Därför är den inte så nogrann gjord.









Maat hos mamma

Detta käkade jag under kinesisk nyår + lobster^^, Vi är en liten familj. Jag käkade mest glasnudelsoppan. Mmm...



Låång resa

Tog tåget igår från mamma. Tåget var 1 timme försenad i Norrköping så jag satt och spelade Super Mario på DS. Jag kom fram ganska sent och var supaa hungrig. Tog en pizza softa och sov.
Tågstation i Nykpg



Spelade även Professor Layton^^


Hawaii och kebabpizza^^



At mom - Hapy New Year!

Just nu befinner jag mig hos mamma och jag har ingen bra dator jag kan arbeta på tyvär... Jag äter just nu nyårsmiddag med familjen. Jag återkommer när jag åker ner igen och det blir förmodligen på måndag. Gott Nytt kinesisk år!^^ Jag har designat en egen "li xi" som ligger i min dator i Jönköping. Jag laddar upp den här när jag är hemma.



Mat idag - big size

Kände för en big size idag. Vräkte i mig allt förutom två baugetter. Mätt... ^^ Kan rulla runt på golvet nu :D



Welcome back laptop

Laptop är hemma från sin semester och den förbli så som sist :( Nu är det bara ut och hunt en ny laptop. Kommer att sakna min lilla älsking buhuhu



Biggest dance crew ever :P

Hahaha måste vara den största "dance crew" jag någonsin har sett :P Helt orange också hehe

 



Första gången en tanke till papper

Första gången i mitt liv som jag kunde föra mina tankar till ett papper (ritat en bild från mitt huvudet). Jag har aldrig lyckas göra en tankekarta ens. Det har alltid varit så att jag måste se saker samtidigt för att kunna rita. Men idag har jag lvlat! hoppas jag. Detta hände under en föreläsning^^ Kanske inte super snyggt men det kom ur huvudet iallafall^^



Viol

Tror jag börjar bli beroende av denna ask. Not good. Ska hitta ett sätt att sluta köpa dem.....

FOUND! Vara snål! :D



OLW sourcream & bearnaise

Jag är inte direkt förtjust i chips men kände för att köpa det idag. Ny smak från OLW som jag testade. Detta är andra gången jag äter den för jag kommer inte ihåg hur den smakade första gången hehe. Chipsen smakade inte så mycket bearnaise, det går att äta. Inte någon WOAAH chips direkt.



20 Ways to Draw Chibi Emotions

Hittade en video om hur man ritar söta Chibis emotions^^, Videon är lite tråkig för det är endast bild och ingen ljud/musik.

 

Mark Crilley är theee artist som ritat och han har egen kanal på youtube. Bara att söka upp honom om ni är intresserad av hans skills^^

 



HoN

Spelade Heroes of Newerth nyligen^^, Mycket att hålla reda på och jag känner inte till alla heroes. Men det var roligt, bara att komma in i det hela så flyter det på.



Mai New Hood

Köpte en vanlig vit hood. Tyckte om luvan annars är det inget speciellt med den. Jag tänkte sy lite grejer på den^^, ska bara hitta lite guld och silvertrådar.

Hood från JC



Shopping idag

Var i A6 idag och shoppade lite, blev jättetrött efteråt.. Vill sova lite men kollar på One Piece nu^^,



Japansk körsbärste - Kände för lite variation i mitt tedrickande så blev nyfiken på Sakura^^, från KAHLS

Depend Nagellack - Rött och guld för det är snart kinesisk nyår. Röd + guld = tur^^, Silver köpte jag för jag hade slut på det, snart.

Camomile Gentle Eye make-up remover - Från Body Shop. Jag får aldrig riktigt bort make-up från ögonen och därför behöver jag en remover. Passar alla hudtyper^^,

Seaweed Mattifying Day creme
- Från Body Shop också. För de som har combination/oily skin som mig^^, Jag provade lite på handen och det kändes jättebra^^, Fast denna är inte till mig.



Professor Layton

Professor Layton är ett matematisk spel med pussel och roliga gåtor att lösa. Älskar detta spel^^, för jag älskar mysterier och lösa gåtor. Karl-Emil rekommenderade den till mig för ca 2 år sen och jag blev direkt förtjust i spelet.





Här har vi ett exempel från spelet ^^, varför inte prova lösa själv. Denna gåta kommer ganska tidigt i spelet^^,



Kiwi

Lilla Kiwi älskar sitt bo och är jättesnäll och söt. Varje gång jag kommer hem och hon hör mig springer hon ut.. och vill ha snacks ^^,



Snövit

Tog lite foto på hamstrarna idag. Det var omöjligt att ta på Snövit framför galler. Hon hoppar ut och om man håller henne bits hon för hon vill ner på golvet. Hon fick springa fritt på golvet i ett halvår utan sin hamsterboll och gömmer sig utan att jag hittar henne. Bortskämd, hon gör vad hon vill.. *sigh*



One Piece

Jag tittade på några episoder av One Piece. Härlig serie :D Roliga och sköna karaktärer ju hehe



Cream Puff!

I serien Zettai Kareshi gör de Cream Puffs och tjatar om det hela tiden!! Jag blir så sugen på att äta sånna. Jag älskar ju vanilj så himla mycket också ^^, Aww.. kanske ska lära mig hur man gör sånna någon gång.



Sony Ericsson Premiere 3 - I wanna!

Jag tänker sälja min vita samsung för den uppfyller inte de krav jag vill ha. Tittade runt efter mobiler och hittade en Sony Ericsson som jag blev kär i på direkten, Sony Ericsson Premiere 3. Men den finns inte i Sverige just nu =(



Source


 



Chocobo tales

Chocobo är en kombination av en kyckling och fågel som man använder som en transportmedel i alla Final Fantasy spelen. Till DS finns ett spel, Chocobo Tales där självaste fågeln är huvudkaraktären. Jag älskar spelet för den är så söt och go. Spelet är uppdelad i olika kapitel och man få läsa de gamla klassiska sagorna ex rödluvan fast en chocobo som huvudrollen när kapitlen är avklarade. I spelet är man en chocobo som ska rädda vännerna som blev borttrollad av en häxa. Helt gooooo spel^^, Go Go Choco!

Chocobo Tales var min första DSspel när jag fick min DSkonsol.






*Sigh* =(

Besked om min bärbara dator... Kostnaden är 6 000kr för byte av delar i datorn... *CRY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* Jag har inte råd! :( Kommer inte kunna sova gott i natt! *sniff sniff* Hur ska jag klara mig nu utan en bärbar.. Min stationär klarar knappast av alla programmen jag behöver, kan knappast använda. Ska ta tillbaka den och låta den ligga i ett hörn och ruttna bort med tiden...



Zettai Kareshi Ending Theme

Jag är på tredje episoden av serien och den är så himla fin^^, Jag är så glad att jag hittar bra serier hela tiden. Mizushima Hiro är med i serien^^, om ni kommer ihåg Mei-chan serien där han var butler.

 

En robot är kanske bättre än en människa ibland. Den kommer aldrig att såra en...

 



Hamster evening

Kom hem för ett par timmar sen och har städat båda hamsterburar och det var hur jobbigt som helst. Köpte även snacks till mina cuties och en extra vattenflaska. Det går inte att ha en vattenskål i den ena buren när man reser mycket.



Fruits Basket

Fruit Basket är en av de första manga jag läste. Jag började lite grann för ett bra tag sen eftersom jag köpte tidningen Shojo varje månad. Sedan försvann tidningen och butiken där jag brukade köpa tidningen sa till mig att den inte gavs ut längre. Jag tittade på animen istället. Efter någon månad såg jag den igen. Den butikskassören lurade mig! hehe men ay.. det är en helt go serie att se och läsa. Rekommenderar starkt. Det handlar om en hemlös flicka som råkade hamna hos en rikemans familj som ha en stor hemlighet som de försöker dölja...






Här är min collcetion av Fruit Basket^^, endast fyra volymer :)



Shugo Chara

Shugo Chara är en anime som jag är väldigt förtjust i ^^, Jag tror jag ha nämnt det innan men då var det om Utaus musik från serien. Det är en barnserie som handlar om en tjej som är lite speciell^^, I början av serie fick("födde") hon tre ägg efter en natt då hon önskade sig att kunna passa in bland alla. Äggen represnterar ens dröm och alla har det inom sig...

Just nu håller Shugo Chara Party på att komma men jag tyckte inte om delarna så jag slutade kolla. Men Shugo Chara Doki är bra^^



Wagashi - japanese treat

En väldigt fin och historik video om Wagashi, representing the seasons.

 



Zettai Kareshi

Hittade en rolig serie^^, Zettai Kareshi. Jag tittade på de första 30 min och det va roligt^^, En tjej som är desperat efter att ha en pojkvän skrev på ett papper från ett företag och fick en robot hemlevererad hehehe^^



New design

Suttit hela dagen och skapat en ny design till min maistuff ^^,





RSS 2.0